Repugnant Flock - Me Hank Jumpin Jack Flash

MYSIGA SAKER

När man var liten så hade man lite mysiga saker att tänka på. Det handlade om att verkligen vilja göra det mysigt hela tiden och att njuta av livet. Vad kan man då göra för att klara av detta bättre? Jag tror att man bör se till att skaffa sig en snuttefilt så att man också kan mysa som man gjorde när man var barn. När jag var liten så hade jag en och det handlade hela tiden om att man verkligen ville göra detta på ett bra sätt. Tro det eller ej men omman gillade detta så kan man också se till att man får det att fungera och får fram det och jag tror att det skall göras mer saker om man kan göra det med. Men om man inte klarar detta så kan man också få fram detta med att ha det bra och också fungera på detta. Så tro det eller ej men om man har en snuttefilt hemma så kan man se till att använda den och samtidigt också njuta av att ha det mysigt med barnen med. Men om man inte har en filt, vad kan man göra då?

Ta barnens filt

När man skall göra detta så kan man också få till en lösning genom att man också klarar av detta och jag tror att man också skall göra något mer med. Så tro det eller ej men om man kan njuta så kan man också slappa med barnens filt och därigenom också kanske ta deras mjukisdjur hem till sig, och dom kan man ha i sängen och njuta med också. Så när man försöker göra detta så kan man ta med sig bra saker och därför också kunna göra detta och jag tror att det är just vad som är så viktigt med myset.